06-40168835
dana@fotovandana.nl

Bedrijfsfotografie

Voor foto's om trots op te zijn!

Met koffie en thee proosten boven tafel met aantekeningen, van bovenaf gezienGoede bedrijfsfotografie zorgt voor een goede eerste indruk van je bedrijf, net als een goede profielfoto zorgt voor een goede indruk van jou persoonlijk.

 

Bedrijfsfotografie is heel breed, maar de basis is: het gaat allemaal om jouw bedrijf. Waar staat je bedrijf voor, wat voor mensen werken er, wat maken jullie of waar zorgen jullie voor? Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden, maar zorg dan wel dat het de juiste woorden zijn! Juist in deze tijd is het belangrijk dat je website een goede en persoonlijke uitstraling heeft, zodat de klanten geen twijfel hebben om contact met je op te nemen! Ik denk graag met de ondernemer mee en heb genoeg ervaring en creatieve ideeën om ervoor te zorgen dat de foto’s op je website de juiste boodschap weergeven.

 

Ik fotografeer bijvoorbeeld bedrijfspanden van binnen en buiten, werknemers en afgeronde projecten. Deze foto’s bewerk ik professioneel en pas ik aan, zodat ze geschikt zijn voor je website, social media of voor publicatie in een magazine.  Verschillende media vragen om verschillende bewerkingen, denk aan formaat en afmetingen. Van te voren bespreken we duidelijk waar je de foto’s voor nodig hebt en welke boodschap de foto’s moeten uitstralen. Het voordeel van een goede voorbereiding en een goede planning, is dat het resultaat ook snel geleverd kan worden.

 

Wil je meer weten?

Voor meer informatie, of voor een vrijblijvende kennismaking, bel mij op: 06-40168835 of mail naar info@fotovandana.nl.

 

Neem contact opInfo profielfoto’s werknemersInfo projectfotografie