06-40168835
dana@fotovandana.nl

Bedrijfsfotografie

Voor foto's om trots op te zijn!

Weergaven: 10

Goede bedrijfsfotografie zorgt voor een goede eerste indruk van je bedrijf

net als een goede profielfoto zorgt voor een goede indruk van jou als persoon. Als mensen online op zoek gaan naar een bedrijf zoeken ze vaak meer dan alleen de dienst of het product wat zij nodig hebben.

Ze zoeken onbewust ook een bedrijf wat hen aantrekt en waar ze een klik mee voelen, of misschien zelfs de gunfactor. Laten foto’s daar nou een grote invloed op hebben!

Lees verder
Met koffie en thee proosten boven tafel met aantekeningen, van bovenaf gezien
Felon in Carver voor eigen zaak

Wil je 4 tips voor een zakelijke fotoshoot?

Geconcentreerde medewerker van ursem in Prefab hal snijdt isolatie op maat.

Wat is bedrijfsfotografie? 

Bedrijfsfotografie is heel breed, maar uiteindelijk gaat het allemaal om jouw bedrijf, dat goed zakelijk in beeld wordt gebracht. Waar staat je bedrijf voor, welke mensen werken er, wat voor product maken je of welke dienst leveren je?

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, maar zorg dan wel dat het beeld de juiste woorden zegt.

Het is belangrijk dat je website een goede en persoonlijke uitstraling heeft, zodat klanten en andere bedrijven geen twijfel hebben om contact met je op te nemen.

Lees verder

Ik denk graag met ondernemers mee en heb veel ervaring in zakelijke fotografie, dat in combinatie met een hoofd vol creatieve ideeën zorgt ervoor dat de foto’s op je website de juiste boodschap uitstralen.

Als professionele bedrijfsfotograaf weet ik hoe belangrijk het is dat de juiste uitstraling wordt weergeven in de foto’s; op die manier trek je de juiste klanten aan! Naast dat het professioneler overkomt, geeft het jouw potentiële klant vertrouwen, ze weten namelijk al met wie zij te maken hebben.

Wat voor foto’s kan je verwachten?
massage man met tattoo's

Wat voor foto’s kan je verwachten bij een bedrijfsfotoshoot? 

Ik fotografeer bijvoorbeeld het werkproces,  algemene beeldbankbeelden, het bedrijfspand van binnen en buiten, maar ook een zakelijke portretfoto per medewerker kan op dezelfde dag gemaakt worden.

De foto’s bewerk ik professioneel en pas ik aan zodat ze geschikt zijn voor je website, brochures, social media of voor publicatie in een magazine. Van te voren bespreken we duidelijk waar je de foto’s voor nodig hebt en welke boodschap de foto’s moeten uitstralen, dan houd ik hier rekening mee tijdens het fotograferen.

Het voordeel van een goede voorbereiding en een goede planning, is dat het resultaat ook snel geleverd kan worden.

Meer foto’s zien
fruit en water, mindfull boeken
kantoorpand met blauwe lucht

Zo zie je maar dat bedrijfsfotografie een breed begrip is; het gaat om statische en dynamische beelden. Van zakelijke portretfoto’s naar het vastleggen van bedrijfssferen en geen bedrijf is hetzelfde en dat vind ik juist ontzettend leuk!

Ik word elke keer weer enthousiast als ik de visie en missie van een bedrijf mag vastleggen in een zakelijke fotoshoot.

Meer over vastgoedfotografieInfo profielfoto’s medewerkers

Wil je meer weten?

Voor meer informatie, of voor een vrijblijvende kennismaking, bel mij op: 06-40168835, of mail naar dana@fotovandana.nl

contactformulierInterieurfotografieZakelijke fotoshoot ondernemers