06-40168835
dana@fotovandana.nl

Profielfoto’s medewerkers

Voor foto's om trots op te zijn!

Weergaven: 5

Visitekaartje van je bedrijf

Jouw bedrijf wordt gevormd door mensen en producten en/of diensten. Zonder de mensen is er geen bedrijf en juist met de mensen geeft je een gezicht aan het bedrijf.

Klanten willen graag zien met wie ze te maken hebben, voordat ze naar de afspraak gaan, of voordat ze telefonisch contact opnemen. Het geeft een persoonlijk gevoel en daarom is het van belang om de medewerkers op de foto te zetten!

LEES VERDER
profielfoto's op werkplek Peter Appel

Maak een afspraak!

profielfoto bij muur kleurig

Professionele uitstraling bedrijf 

Het voordeel van profielfoto’s van medewerkers is dat je een eenduidige uitstraling hebt.

Als je nu profielfoto’s hebt van een medewerker met z’n hond of een glas wijn op de foto, met een vakantieoord als achtergrond, of een afgeknipte foto met nog een arm van een ander persoon over de schouder van de medewerker…

Afijn, je hebt er vast wel beeld bij gekregen..dan heb je in ieder geval geen eenduidige uitstraling.

Een eenduidige uitstraling geeft rust en daarmee een professionele uitstraling. Dit geeft vertrouwen en een teamgevoel. Dus niet alleen goed voor je uitstraling naar buiten toe, maar ook zeker belangrijk voor de uitstraling naar binnen toe!

Wat zijn de mogelijkheden?

Mogelijkheden 

Ik heb een mobiele fotostudio, de foto’s kunnen dus op de bedrijfslocatie worden gemaakt.

Er zijn diverse manieren om de medewerkers op de foto te zetten:
> met een witte of andere egale kleur achtergrond (denk aan de kleuren van het bedrijf)
> op een buitenlocatie, zoals voor het bedrijfspand, in een groene omgeving
> in een binnenlocatie, gehuurd of in een eigen bedrijfspand. Denk aan een mooie gang in het pand, of in de mooie bedrijfskantine, maar ook op de eigen werkplek is een goede optie!

Het voordeel van een witte of andere egale kleur achtergrond is dat het een rustig geheel vormt, maar een informele foto zoals op een buitenlocatie, of op een plek in het bedrijfspand is wat dynamischer en als dat erg goed past binnen de bedrijfsuitstraling, dan is dat de juiste keuze!

Of wil je eens wat anders? 

Lees hier het verhaal over de fotoshoot bij de Praxis
profielfoto's medewerkers zwart-wit met kleur
veel medewerkers voor smoelenboek gemeente

De profielfoto’s kunnen gebruikt worden voor: 

> contactpagina van de website
> ondertekening email
> LinkedIn
 >intranet / smoelenboek

Het mooiste is natuurlijk als er met regelmaat nieuwe profielfoto’s worden gemaakt, zodat ook de nieuwe personeelsleden meteen dat teamgevoel hebben. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Verder naar Werkwijze

Werkwijze

Ik kom graag eerst even langs om kennis te maken, het bedrijf te bekijken en samen te overleggen wat de wensen en de mogelijkheden zijn.

Daarna maak ik een offerte op maat en maken we een afspraak.

Het is ook mogelijk om eerst telefonisch contact te hebben en een offerte te maken en daarna het bedrijfsbezoek met eventueel aansluitend de fotoshoot.

Een extra optie is dat er tijdens de fotoshoot een styliste aanwezig is, die ervoor zorgt dat de medewerkers goed in de make-up zitten en hun haren netjes hebben. Dat maakt het wel helemaal af!

Wat kost dat?Tips voorbereiding medewerkersfotoshoot
twee vrouwen aan het werk achter computer 1 vrouw kijkt in camera
sfeerfoto kantoor

Indicatie kosten profielfotoshoot medewerkers

Ik reken een starttarief van € 175 en daarna € 35 per persoon met een minimum van 5 personen. Bij meerdere medewerkers worden de kosten per persoon lager, dit vermeld ik in de offerte. Ik reken geen reiskosten tot 20 km vanuit Hoorn, daarna reken ik € 25 per half uur extra reistijd.

De foto’s kunnen direct door de medewerkers worden uitgekozen, of ik stuur binnen een week na de fotoshoot een selectie van alle foto’s en daaruit wordt er een foto per persoon uitgekozen. Deze foto’s worden in het juiste formaat door het bedrijf ontvangen.

Het is ook mogelijk om een extra uur extra te boeken, zodat ik nog wat algemene foto’s van het bedrijf kan maken. Denk aan sfeerbeelden, foto van het bedrijfspand, mensen aan het werk-foto’s etc. Ik ben er dan toch!

Meer informatie bedrijfsfotografie

Wil je meer weten?

Voor meer informatie, of voor het maken van een vrijblijvende kennismaking, bel mij op 06-40168835, of mail naar dana@fotovandana.nl

ContactformulierFotoshoot ondernemerInterieurfotografie