06-40168835
dana@fotovandana.nl

Reviews

Voor foto's om trots op te zijn!

Weergaven: 15

Wat klanten vertellen:

Een fotoshoot met Dana is een verwenmoment voor jezelf en jouw bedrijf. Het leverde mij een prachtige serie afwisselende foto’s op voor mijn social media en advertenties. Beelden van jezelf worden steeds belangrijker, omdat mensen nu eenmaal zaken doen met mensen en niet met logo’s.
Die herkenning is belangrijk en dat heb ik ook na deze shoot weer volop gemerkt.
Want goede foto’s geven echt een flinke boost aan je zichtbaarheid!

portret in de duinen, vrouw kijkt weg
Ingrid Beerse

Bureau Beerse

Dana heeft een duidelijk aanbod en doet wat ze belooft. Bovendien is ze heel prettig om mee samen te werken. Ze zorgde al snel dat ik me op mijn gemak voelde, luisterde en gaf goede tips. Met verschillende outfits en invalshoeken lukte het haar om in korte tijd een leuke variatie aan foto’s te maken. Vooral ook buiten was het mooi en op een natuurlijke manier ontspannen. Ik heb genoten van de lol om samen het beeld te creëren, een aanrader!

vrouw tegen boom naar beneden kijkend met tegenlicht
Miranda Peereboom

Neuner’s Nederland

Een hele gezellige, ontspannen en zeer professionele fotoshoot gehad met Dana.
Door de ontspannen sfeer werden de foto’s ongedwongen en niet zo ‘gemaakt’.
Dank je wel Dana, voor de shoot zelf en voor de prachtige foto’s!

masseren van kinderen
Monique Bankras

Monique Bankras Uitvaartbegeleiding

Yes! Deze ervaring wil ik ook beleven!

Superleuke ervaring! Dana is enthousiast en denkt actief mee. Als klant krijg je het gevoel dat het een gezellige middag met een bekende is ipv een zakelijke afspraak. Het resultaat zijn mooie foto’s in een ongedwongen sfeer.

vrouw achter computer bellen met roze en droogbloemen
Danielle Kempers

Happiest Baby

Mijn fotoshoot met Dana was mijn allereerste fotoshoot als ondernemer. Dana denkt goed mee en is prettig in haar communicatie.

Marloes Willebrands

Marloes Willebrands Rouwcoaching

Dan is Dana er, met haar enthousiasme en inlevingsvermogen maakt zij het maken van de foto’s tot een heel leuk event.
Met een zeer ruime keuze aan foto’s ben ik er eens goed voor gaan zitten en heb uiteindelijk meer dan ik van te voren op kon hopen.
Dana, je werk is erg mooi, en enthousiasme en humor aanstekelijk. Ik kan iedereen aanraden om eens met jou ‘op pad’ te gaan.

Alexandra Leevendig-Huijgens

Puur Geluk Catering

“Ik zou ook wel een leuke fotoshoot willen…”

Dana weet waar ze het over heeft. Ze is echt een professional die naar je luistert en je op je gemak stelt. Het is toch onwennig zo’n fotoshoot, maar met Dana is het eigenlijk heel leuk! Ze gaat heel bewust om met licht en andere factoren waardoor je altijd een mooie balans terugvindt in je foto’s. Ook vond ik de geboden flexibiliteit prettig. Je kunt later upgraden naar meer foto’s en over een bewerking hier en daar wordt niet moeilijk gedaan. Een ander grote plus: ze levert enorm snel. Kortom: een professionele service met daarachter een prettig persoon.

portret vrouw op locatie
Sofie van Gorkum

Teambuildr

De fotoshoot met Dana was ontspannen en ongedwongen. In twee uur heeft ze onwijs leuke en diverse foto’s gemaakt van mij, mijn klanten, de locatie en mijn kaartendeck. Dana wist de mooiste plekjes te vinden en creëerde een prachtig lichtval, waardoor de foto’s zowel warmte als frisheid uitstralen – en dat sluit heel goed aan op mijn uitstraling als schrijfcoach!

Portret schrijfcoach bij water
Eveline Broekhuizen

Schrijfcoach Eveline Broekhuizen

Professionele fotoshoot voor een goede prijs. Fijne, ontspannen sfeer en PRACHTIGE foto’s als resultaat!! Door de rust die Dana uitstraalt achter de camera is het niet moeilijk om jezelf te zijn vóór de camera. Ook de verwerking van de foto’s loopt soepel en professioneel. Je hebt genoeg tijd om foto’s uit te zoeken en (na) te bestellen. Dana denkt graag met je mee over formaat, kleur en gebruik van je foto’s. Kortom….TOP fotograaf!!

portret vrouw op locatie
Monique Keur

SportMasseur Keur

Neem contact op!

Heb je interesse in een fotoshoot, of wil je eens kennismaken om te kijken wat ik met mijn fotografie voor je kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik spoedig contact met je op! 

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Ik heb je gevonden via

  Onderwerp

  Uw bericht