06-40168835
dana@fotovandana.nl

Reviews

Voor foto's om trots op te zijn!

Wat klanten vertellen:

Bij Dana voel ik me op mijn gemak en dat is voor mij echt een punt. De sfeer en de samenwerking zijn goed en ik heb er heel mooie foto’s aan overgehouden.

portret in de duinen, vrouw kijkt weg
Arabella Seegers

Arabella Seegers

Dana heeft een duidelijk aanbod en doet wat ze belooft. Bovendien is ze heel prettig om mee samen te werken. Ze zorgde al snel dat ik me op mijn gemak voelde, luisterde en gaf goede tips. Met verschillende outfits en invalshoeken lukte het haar om in korte tijd een leuke variatie aan foto’s te maken. Vooral ook buiten was het mooi en op een natuurlijke manier ontspannen. Ik heb genoten van de lol om samen het beeld te creëren, een aanrader!

vrouw tegen boom naar beneden kijkend met tegenlicht
Miranda Peereboom

Neuner’s Nederland

De manier van communicatie sprak mij direct aan bij Dana. Ze heeft goed geluisterd naar mijn ideëen en deze aangevuld met de hare. Hierdoor voelde ik mij in vertrouwde handen en dit is terug te zien op de foto’s.

masseren van kinderen
Annemieke Vriend

Massagepraktijk Annemieke Vriend

Yes! Deze ervaring wil ik ook beleven!

Superleuke ervaring! Dana is enthousiast en denkt actief mee. Als klant krijg je het gevoel dat het een gezellige middag met een bekende is ipv een zakelijke afspraak. Het resultaat zijn mooie foto’s in een ongedwongen sfeer.

vrouw achter computer bellen met roze en droogbloemen
Danielle Kempers

Happiest Baby

Mijn fotoshoot met Dana was mijn allereerste fotoshoot als ondernemer. Dana denkt goed mee en is prettig in haar communicatie.

Marloes Willebrands

Marloes Willebrands Rouwcoaching

Dan is Dana er, met haar enthousiasme en inleveingsvermogen maakt zij het maken van de foto’s tot een heel leuk event.
Met een zeer ruime keuze aan foto’s ben ik er eens goed voor gaan zitten en heb uiteindelijk meer dan ik van te voren op kon hopen.
Dana, je werk is erg mooi, en enthousiasme en humor aanstekelijk. Ik kan iedereen aanraden om eens met jou ‘op pad’ te gaan.

Alexandra Leevendig-Huijgens

Puur Geluk Catering

“Ik zou ook wel een leuke fotoshoot willen…”

Een leuke manier om een fotoshoot te doen in een ongedwongen sfeer, zodat je je op je gemak voelt. En dat levert de mooiste foto’s op! Dank je wel Dana!

portret vrouw op locatie
Daniëlle Valkering

Daans Design

De fotoshoot met Dana was ontspannen en ongedwongen. In twee uur heeft ze onwijs leuke en diverse foto’s gemaakt van mij, mijn klanten, de locatie en mijn kaartendeck. Dana wist de mooiste plekjes te vinden en creëerde een prachtig lichtval, waardoor de foto’s zowel warmte als frisheid uitstralen – en dat sluit heel goed aan op mijn uitstraling als schrijfcoach!

Portret schrijfcoach bij water
Eveline Broekhuizen

Schrijfcoach Eveline Broekhuizen

Professionele fotoshoot voor een goede prijs. Fijne, ontspannen sfeer en PRACHTIGE foto’s als resultaat!! Door de rust die Dana uitstraalt achter de camera is het niet moeilijk om jezelf te zijn vóór de camera. Ook de verwerking van de foto’s loopt soepel en professioneel. Je hebt genoeg tijd om foto’s uit te zoeken en (na) te bestellen. Dana denkt graag met je mee over formaat, kleur en gebruik van je foto’s. Kortom….TOP fotograaf!!

portret vrouw op locatie
Monique Keur

SportMasseur Keur

Neem contact op!

Heb je interesse in een fotoshoot, of wil je eens kennismaken om te kijken wat ik met mijn fotografie voor je kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik spoedig contact met je op! 

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Ik heb je gevonden via

  Onderwerp

  Uw bericht