06-40168835
dana@fotovandana.nl

Ondernemer in beeld

Voor foto's om trots op te zijn!

Weergaven: 7

Een professionele uitstraling begint met eigen foto’s van jou op je website!

Je bedrijf loopt al een tijd goed, je hebt leuke klanten, gave opdrachten en je kunt jezelf een echte professional noemen. Alleen die website… De teksten heb je enthousiast zelf geschreven, maar bij het idee dat je zelf ook op de foto moest, werd je wat minder enthousiast. Gelukkig kon je het oplossen met mooie stockfoto’s. Dat scheelde tijd en geld voor een zakelijke fotoshoot. Alleen nu zit je nog steeds met die website vol met onpersoonlijke foto’s.

Als ondernemer is het super belangrijk om jezelf te laten zien, dus hoog tijd om hier verandering in te brengen! Dit is het moment voor een professionele fotoshoot gericht op jou als ondernemer. Lees hier m’n blog over waarom foto’s belangrijk zijn!Lees verder
uitvaartverzorgster intake gesprek uitleg
Man op fiets voor Hoofdtoren Hoorn met colbertjasje vierkant

Waarom heb je eigen foto’s nodig voor je bedrijf?

Mensen, en dus ook jouw potentiële klanten, willen graag weten met wie ze te maken hebben. Wie is deze ondernemer, wie is het gezicht achter de naam, achter het product of de dienst? Door zelf zakelijke foto’s te laten maken krijg je direct een professionelere uitstraling.

Misschien vind je het niet de leukste kant van je bedrijf om op de foto te gaan, anders had je wel model geworden, maar als je foto’s van jezelf gebruikt, verhoog je de zichtbaarheid van je bedrijf en dus ook de kans op meer omzet! Pakketten en prijzen

Je kan de foto’s ook gebruiken voor…

De foto’s die ik voor je maak kun je niet alleen op je website gebruiken, maar natuurlijk ook op social media, in je bedrijfsmagazine, op visitekaartjes of flyers.

Eigenlijk overal waar jouw bedrijf te vinden is, moet jij ook te vinden zijn! Persoonlijke foto’s vertellen meer over jou en je bedrijf dan stockfoto’s. Overal kun je trots laten zien wie jij bent en wat je bedrijf doet. Met jouw persoonlijke bedrijfsfoto’s maak jij alvast connectie met je nieuwe klant! Ik meld mij aan!
vanaf schouder vrouw schrijft in notitieboek
Persoon voor mooie muur met telefoon in hand

Voorbereiding fotoshoot

Je begint de fotoshoot voor jouw bedrijf door jezelf hieronder aan te melden. In het aanmeldscherm heb ik een aantal vragen voor je, zodat ik een beeld van jou als ondernemer en van jouw bedrijf kan vormen.

Ik neem vervolgens telefonisch contact met je op om jouw wensen te bespreken; heb je zakelijke portretfoto’s nodig van alle medewerkers, wil je een LinkedIn profielfoto of misschien wil je een complete beeldbank voor jouw bedrijf aanleggen? info zakelijke portretfoto’s medewerkers

Eenheid en herkenbaarheid

De beelden die je gebruikt, zijn specifiek voor jouw bedrijf gemaakt en dat zorgt voor eenheid en herkenbaarheid.

We bespreken ook meteen de locatie voor de fotoshoot en ik vertel je mijn ideeën die ongetwijfeld naar boven zijn gekomen na het lezen van je aanmelding. Hebben we een klik? Dan plannen we meteen een datum voor de fotoshoot in! Yes, dit wil ik!
vrouw bij witte kerk kijkt omhoog met bomen in herfstkleuren

Meld je aan voor jouw fotoshoot!

Dit zeiden mijn klanten:

“Wat een leuke fotoshoot! Ik voelde me op mijn gemak en daardoor werden de foto’s ook super leuk. Trots op de foto’s om zo mezelf en mijn bedrijf te presenteren. De contacten voor de voorbereiding, tijdens en ook bij de afhandeling met Dana liepen erg prettig. Al met al een hele goede ervaring.”

Andrea van Dam

Over de Dam

“Dana is een professional en pakt de fotoshoot rustig en plezierig aan. Je voelt je niet opgelaten. Ze denkt mee en luistert vooral goed.”

lachende vrouw bij groot raam, blond haar en blauw jasje. Ze lacht en is relaxt.
Thea de Jong

4Changes

“Wil je mooie zakelijke foto’s waar je jezelf in herkent? Dan kan ik Foto van Dana van harte aanbevelen. Bij haar voel ik me op mijn gemak, waardoor ik mezelf op beeld kon zijn. Samen leuke en creatieve poses bedenken om zo het beste uit de fotoshoot te halen!”

Lachende vrouw met halflang zwart haar, bril op en koningsblauw shirt aan het werk met kleurenstalen voor haar
Cécile van der Kolk

ID Binnenhuisarchitectuur

Wat zijn de mogelijkheden?

Afhankelijk waar je foto’s voor nodig hebt, kan je hieronder een keuze maken. Alle gekozen foto’s ontvang je in zowel hoge als lage resolutie. Wil je alles uit de kast halen voor jouw fotoshoot? Als extra mogelijkheid kan ik een visagiste en/of styliste voor de fotoshoot regelen. Dit kun je aangeven bij je aanmelding.

De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten. De reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Hoorn zijn neem ik voor mijn rekening, daarbuiten reken ik een toeslag van de reiskosten. Tot een reistijd van een uur is de toeslag € 25,-, daarna reken ik € 25,- per halfuur. Extra foto’s nabestellen kan altijd! (Alle genoemde prijzen gelden excl. 21% BTW).

PROFIEL

  125,-

 • 3 foto’s
 • Profielfoto social media
 • max 2 kledingwissels
 • 1/2 uur fotoshoot
 • Studiofotoshoot
 • Extra foto’s € 20 p/stk
Dit wil ik!

Ondernemer in beeld

275,-

 • 8 foto’s
 • Profielfoto, update website, social media
 • 2 – 3 kledingwissels
 • ca 1,5 uur
 • 1 tot 2 locaties
 • Upgrade achteraf mogelijk
 • Extra foto’s € 17,50 p/stk
Ik meld me aan!

Beeldbank

695.-

 • 50 foto’s
 • Foto’s website, social media, magazine
 • 2-4 kledingwissels
 • 3 tot max. 4 uur
 • 1 tot 3 locaties
 • Mooi aanbod voor herhaling binnen 7 mnd
 • Extra foto’s € 17,50 p/stk
Yes! Dit ga ik doen!

Boek hier je fotoshoot

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de informatie en van de foto’s die ik eerder heb gemaakt van andere ondernemers? Boek dan hieronder jouw fotoshoot!

  Je naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Ik heb je gevonden via

  Wat is je beroep?

  Bedrijfsnaam?

  Bedrijfsadres

  Website

  Instagram

  Wat zijn je hobby's, waar houd je van?

  Welke drie woorden omschrijven jou het beste?

  Voorkeur voor datum en tijd (graag 2 of 3 data noemen)

  Heb je nog toffe ideeën waar of hoe je op de foto wilt?

  Waar ga je de foto's voor gebruiken? Bijv. website, social media, ebook, magazine etc.

  Heb je interesse om visagie erbij te boeken? ja, ik ontvang graag meer informatienee

  Welke fotoshoot kies je?

  Heb je er zin in??

  Ben je geen ZZP’er, maar wil je voor je bedrijf een fotoshoot?