06-40168835
dana@fotovandana.nl

Beeldbankfotografie

Voor foto's om trots op te zijn!

Weergaven: 14

EIGEN BEELDEN

De voordelen van  een beeldbank met foto’s van jouw bedrijf!

Je leest het vast vaker: BEELDBANK. Maar wat is een beeldbank,  wat kan je ermee en daarna: hoe kom je eraan?

Een beeldbank is een verzameling foto’s die je kunt gebruiken om te laten zien wie jij bent en wat jij doet met je bedrijf. De foto’s zeggen dus iets over je bedrijf én over jou. Daarmee maak je dus je eerste indruk op je potentiele klant! Dit betekent niet meteen dat jij op elke foto hoeft te staan (maar mag uiteraard wel)

Met een eigen beeldbank, heb je altijd goede foto’s bij de hand voor je social media, je blog, website… Foto’s die van jou zijn en over jou gaan. Unieke foto’s dus!

Ja dit wil ik! Dana stuur mij meer info!
Met koffie en thee proosten boven tafel met aantekeningen, van bovenaf gezien
Gezichtsbehandeling in schoonheidssalon van bovenaf gezien

Wat kan je met een beeldbank 

De foto’s in je beeldbank kan je gebruiken voor je website en voor je social media. Maar stel dat je een artikel mag schrijven in een magazine, dan kan je zo een bijpassende foto uit je beeldbank erbij voegen! Of je gaat ergens een advertentie plaatsen, met een foto erbij trek je veel meer de aandacht en snappen de mensen eerder wat je doet en waarmee je ze kan helpen.

Nu hoor ik je denken, dat je dat oplost door stockfoto’s te kopen. Uhh ja…. dat kan… maar zijn dat foto’s waar je trots op bent? Die iets over jou zeggen? Of is het eerder gemak? 

De stockfoto’s die je koopt, worden ook door andere bedrijven gekocht en gebruikt, dus daarmee ben je dan al niet meer uniek.

Ik wil eigen stockfoto’s!

Hoe kom je aan een beeldbank?

Je komt een heel eind door met je smartphone foto’s te maken. Ik raad wel aan om een cursus hiervoor te gaan volgen, want dan krijg je echt mooiere beelden. 
Een andere mogelijkheid is, om het maken van je beeldbank uit handen te geven aan een fotograaf. Je kan aangeven wat voor soort foto’s je zou willen, maar je kan ook met de fotograaf brainstormen over de foto’s die handig zijn om in je beeldbank te hebben.

Zo’n beeldbankfotoshoot kan je éénmalig doen, maar je kan het ook bijvoorbeeld elk kwartaal of halfjaar doen, zo is je beeldbank altijd up-to-date met nieuwe foto’s. 

vrouw voor blauw muurtje belt
makelaar bergt spullen in map op

Vakaturebeeldbank 

Tegenwoordig valt het niet mee om aan nieuw personeel te komen. Het helpt om in je personeelsadvertentie een foto te plaatsten van de werkomgeving, van een medewerker aan het werk, of een foto waarin jullie vakmansschaps te zien is! Hoe gaaf is het om dat met jullie eigen personeel te maken! Dit levert niet alleen ECHTE beelden op, maar geeft ook saamhorigheid binnen het bedrijf. Deze foto’s zijn ook goed te gebruiken in personeelsbladen, nieuwsbrieven, de website of andere doeleinden. 

Lees hier de voordelen van een vakaturebeeldbank

Klanten aan het woord:

Superleuke ervaring! Dana is enthousiast en denkt actief mee. Als klant krijg je het gevoel dat het een gezellige middag met een bekende is ipv een zakelijke afspraak. Het resultaat zijn mooie foto’s in een ongedwongen sfeer.

vrouw achter computer bellen met roze en droogbloemen
Danielle Kempers

Happiest Baby

De manier van communicatie sprak mij direct aan bij Dana. Ze heeft goed geluisterd naar mijn ideëen en deze aangevuld met de hare. Hierdoor voelde ik mij in vertrouwde handen en dit is terug te zien op de foto’s.

masseren van kinderen
Annemieke Vriend

Massagepraktijk Annemieke Vriend

Voor welke fotoshoot ga jij?

Afhankelijk waar je foto’s voor nodig hebt, kan je hieronder een keuze maken. Alle gekozen foto’s ontvang je in zowel hoge als lage resolutie. Alle prijzen zijn excl. BTW.

De genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten. Ik reken geen reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Hoorn. Tot een reistijd van een uur, is de toeslag € 25, daarna reken ik € 25 per halfuur. 

Beelbank – update

450,-

 • 20 foto’s
 • Foto’s website en social media
 • 2 – 3 kledingwissels
 • ca 1,5 uur fotoshoot
 • 1 tot 2 locaties
 • Extra foto’s € 17,50 per stuk
 • Geschikt voor: kleine bedrijven voor update website
Ik meld mij aan!

BEELDBANk voor Bedrijven max

1.650,-

 • ca 60 foto’s
 • Foto’s website, social media, nieuwsbrieven, magazine etc
 • max 8 uur
 • meerdere locaties
 • Geschikt voor: grotere bedrijven met diverse afdelingen, met diverse soorten beeldbanken.
Ik ga voor Max!

Tijd voor actie!

Ben je enthousiast geraakt en wil je actie in de tent? Vul hieronder je gegevens in en dan neem ik contact met je op om telefonisch kennis te maken en een afspraak in te plannen!

  Je naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Ik heb je gevonden via

  Wat is je beroep?

  Bedrijfsnaam?

  Bedrijfsadres

  Website

  Instagram

  Voorkeur voor datum en tijd (graag 2 of 3 data noemen)

  Heb je nog toffe ideeën waar of hoe je op de foto wilt?

  Waar ga je de foto's voor gebruiken? Bijv. website, social media, ebook, magazine etc.

  Heb je interesse om visagie erbij te boeken? ja, ik ontvang graag meer informatienee

  Welke fotoshoot kies je?

  Wil jij ook een eigen beeldbank? Neem dan vandaag nog actie!

  Ben je er klaar voor? Wil je ook aan de gang met foto’s die je kan gebruiken voor je website en social media, maar ook voor brochures, publicaties etc?

  Neem contact met mij op