06-40168835
dana@fotovandana.nl

Interieurfotografie

Voor foto's om trots op te zijn!

Heb jij een mooie ruimte die je verhuurt, of heb je een winkel, hotel of bnb waar je wilt dat er heel veel klanten komen? Dan is het belangrijk dat je ruimte er net zo gaaf uitziet op de foto’s voor je website of brochure, als in het echt! Mensen die zoeken naar beschikbare ruimtes, zoeken eerst op internet en bekijken of de sfeer van de ruimte past bij wat ze willen.

 

Ik kan je hiermee helpen!

 

Hier wil ik meer van weten!

 

 

Ik fotografeer interieurs voor diverse doelgroepen. Voor bijvoorbeeld verhuuraccomodaties, om te laten zien hoe de ruimte eruitziet, hoe de sfeer is, wat de mogelijkheden zijn, zodat de mensen kunnen inschatten of ze hier hun workshop kunnen geven, een vergadering kunnen inplannen, of misschien hun verjaardag kunnen vieren! Voor interieurontwerpers en meubelmakers, om te laten zien wat ze hebben gemaakt voor hun klant, hoe de sfeer is en hoe de ruimte is ingedeeld.  Ook fotografeer ik voor hotels en bed-and-breakfasts, om te laten zien wat de sfeer is en wat de mogelijkheden daar zijn.

 

In alle beelden zorg ik dat het er natuurgetrouw uitziet, dus ik fotografeer wel met een groothoeklens, maar ik zorg ervoor dat de ruimte op de foto niet heel groot eruitziet, als dat niet de werkelijkheid is. Ik zorg ervoor dat de lijnen in de foto recht lopen en dat er geen nadruk wordt gelegd op het systeemplafond, maar dat de sfeer goed gevangen is in de foto.

 

De foto’s kunnen gebruikt worden voor de website, maar ook voor de social media of voor folders of brochures! Laat je ruimte zien! Laat zien wat voor mooi ontwerp je hebt gemaakt, of wat voor fijne sfeer de mensen bij jou kunnen verwachten!

 

Hoe gaat het in z’n werk?

We hebben eerst telefonisch contact, waarin je kan vertellen wat je graag gefotografeerd wilt hebben, waar je het voor nodig hebt en of er misschien nog bijzondere afmetingen gewenst zijn. Standaard fotografeer ik in de verhoudingen 3×2 en 16×9 horizontaal, maar misschien heb je juist sterke panoramische formaat foto’s nodig, voor de koptekst op je website bijvoorbeeld. Of je wilt juist verticale foto’s voor je brochure of folder. Dat is wel heel belangrijk om dit van tevoren te weten, zodat ik daar rekening mee kan houden tijdens de fotoshoot.

 

Na ons telefoongesprek, maak ik een offerte op maat. Daarna maken we een afspraak voor de fotoshoot. Je ontvangt eventueel dan ook nog tips van mij om ervoor te zorgen dat de ruimte die gefotografeerd wordt, fotoklaar is. Op de dag dat we hebben afgesproken, lopen we samen door de ruimte heen, waar je kan vertellen wat de bijzonderheden zijn en daarna ga ik aan de gang. Het nabewerken van de foto’s plan ik ook meteen in, waardoor je al snel een link ontvangt naar de foto’s die ik voor je geselecteerd en bewerkt hebt. Daaruit maak je dan je keuze en voor de final touch loop ik deze foto’s allemaal nog na voordat je ze definitief digitaal ontvangt. In de meeste gevallen, heb je binnen een week al alle foto’s binnen en kan je gaan showen!

 

Hier wil ik meer van weten!BedrijfsfotografieProjectfotografie