06-40168835
dana@fotovandana.nl

Interieurfotografie

Voor foto's om trots op te zijn!

Weergaven: 36

Heb jij een mooie ruimte die je verhuurt, of heb je een hotel of bnb waar je wilt dat er heel veel klanten komen?

Heb jij een prachtige ruimte die je verhuurt voor meetings, bruiloften of fotoshoots? Ben jij trotse eigenaar van een bed & breakfast midden in de natuur? Of heb je een winkel waar jouw klanten altijd met een glimlach de deur uit lopen?

Het maakt niet uit wat voor ruimte je hebt, goede interieurfotografie doet wonderen! Het is natuurlijk belangrijk dat de ruimte er net zo gaaf uitziet op de foto’s voor je website of brochure, als in het echt!

Mensen gaan online toch eerst op zoek naar ruimtes die er op de foto goed uit zien. Ze zoeken naar een ruimte die de uitstraling en sfeer heeft die bij ze past.


Ik help je hier graag mee!

ontbijttafel met bloemen in keuken vakantiehuis Egmond

Voor wie fotografeer ik interieurs?

MEER INFO AANVRAGEN

Wie jouw doelgroep ook is, ik heb ervaring met het fotograferen van diverse locaties om verschillende redenen. Denk hierbij aan;

VERHUURACCOMMODATIES

om te laten zien hoe de ruimte eruitziet, hoe de sfeer is en wat de mogelijkheden zijn. Op die manier kan jouw potentiële klant inschatten of ze hier hun workshop kunnen geven, een vergadering kunnen inplannen of misschien wel hun verjaardag willen vieren!

INTERIEURONTWERPERS EN MEUBELMAKERS

het eindresultaat van interieurontwerpers en meubelmakers. Op deze manier kunnen zij laten zien wat ze hebben gemaakt voor hun klant, hoe het eindproduct geworden is of een before and after van een nieuw gestylede ruimte.

HOTELS en BED-AND-BREAKFASTS

om de uitstraling van de kamers te laten zien en wat de mogelijkheden daar zijn.

Niet groter laten lijken dan het is

In alle beelden zorg ik ervoor dat de locatie er natuurgetrouw uitziet. Ik fotografeer wel met een groothoeklens, maar ik zorg ervoor dat de ruimte er op de foto er niet heel groot uitziet als dat niet de werkelijkheid is.


Ik zorg ervoor dat de lijnen in de foto recht lopen en dat er geen nadruk wordt gelegd op dingen als een systeemplafond, maar dat de sfeer goed gevangen is in de foto. Allemaal kleine dingen die samen zorgen voor een goede, realistische foto.

Lees verder

Inzetten foto’s 

De foto’s kunnen gebruikt worden voor de website, maar ook voor social media, folders of brochures.


Goede interieurfotografie laat zien wat voor mooi ontwerp je hebt gemaakt of wat voor fijne sfeer de mensen op jouw locatie kunnen verwachten.

Dat wil ik ook!
vergaderruimte of workshopruimte sfeervol en groen

Hoe gaat een interieurfotoshoot in zijn werk?

We hebben eerst telefonisch contact. Dat is een kleine intake waarin je kunt vertellen wat je graag gefotografeerd wilt hebben, waar je de foto’s voor nodig hebt.

1. VOORBEREIDING

Standaard fotografeer ik in de verhoudingen 3×2 en 16×9 horizontaal. Op verzoek maak ik foto’s met andere afmetingen. Misschien heb je een sterke panorama formaat foto nodig voor de koptekst op je website. Of je wilt juist verticale foto’s voor je brochure of folder. Het is heel belangrijk om dit van tevoren te laten weten, zodat ik daar rekening mee kan houden tijdens de fotoshoot.

3. FOTOSHOOT

Op de dag van de fotoshoot lopen we samen nog even door de ruimte. Je kunt dan vertellen wat de bijzonderheden van jouw ruimte zijn en welk hoekje of welk detail ik echt niet mag missen. Daarna pak ik mijn camera en ga ik aan de slag. Dat doe ik staand, liggend, tussen de planten door of staand op een stoel; alles voor de perfecte foto!

2. OFFERTE OP MAAT

Na ons telefoongesprek maak ik een offerte op maat. Als de offerte akkoord is maken we de daadwerkelijke afspraak voor de fotoshoot. Je ontvangt eventueel dan nog tips van mij om te zorgen dat de ruimte die gefotografeerd wordt fotoklaar is.

4. AFLEVERING FOTO’S

Het nabewerken van de foto’s plan ik meteen na de fotoshoot in. Dat is prettig voor jou, want je ontvangt hierdoor al snel een link naar de geselecteerde en bewerkte foto’s.

Dat is waarschijnlijk voor jou het moeilijkste gedeelte, want nu moet jij een selectie maken van de foto’s die je wilt ontvangen!

Twijfel je? Dan adviseer ik je graag. Voor de final touch loop ik jouw selectie foto’s nog na voordat je ze definitief digitaal in groot formaat ontvangt. In de meeste gevallen heb je binnen een week alle geselecteerde foto’s binnen en kun je gaan pronken met jouw prachtige locatie!

Ik wil ook gave interieursfoto’s!