06-40168835
dana@fotovandana.nl

Over Dana

Voor foto's om trots op te zijn!

Weergaven: 72

Wie is toch
die vrouw achter de camera?

Als je ergens voor de camera gaat staan, is het ook niet onbelangrijk om te weten wie er achter die camera staat. En dat ben ik, Dana Schoenmaker uit Hoorn. Ik ben getrouwd, moeder van twee kinderen en een enthousiaste fotograaf. De meeste fotoshoots zijn in de provincie Noord-Holland, maar daarbuiten kom ik ook graag om jouw bedrijf of interieur te fotograferen.

Lees verder
profielfoto Dana gele achtergrond vierkant
collage ondernemersfotoshoot Fabriek Zuidermeer

Herkenbaar op de foto 

Als persoon ben ik enthousiast, makkelijk in de omgang, geduldig en zorg ik ervoor dat mensen zich comfortabel voor de camera voelen. Daardoor komen ze goed en natuurlijk op de foto te staan.

Bij mij hoef je niet geforceerd te staan lachen, ik zorg ervoor dat de sfeer tijdens de fotoshoot zo gezellig en fijn is dat je vanzelf een lach op je gezicht hebt. Weet je niet hoe je moet staan? Maak je geen zorgen, ik geef je aanwijzingen zodat jij op je best op de foto staat.

Bij mij mag je als jezelf op de foto en herken je jezelf ook echt terug op het eindresultaat. Ik merk dat mijn eerdere klanten dit zeer waarderen.

Lees hier m’n blog hoe je relaxt op de foto gaat

Ik wil graag een fotoshoot boeken 

hal in spiegel en mooie trap, deur naar woonkamer

Voordat ik fotograaf was… 

Van origine ben ik boekhoudster en heb jaren met veel plezier gewerkt bij een installatiebedrijf. Fotografie werd een steeds serieuzer hobby en ik kreeg steeds meer opdrachten. 

In 2015 heb ik mijn vakdiploma gehaald aan de Fotovakschool in Amsterdam. Ik had daar zoveel plezier in dat ik heb besloten om verder te gaan in de fotografie. Heel wat anders dan cijfertjes, maar ik geniet er ontzettend van! En dan specifiek zakelijke shoots zoals bedrijfsfotografie, interieurfotografie en vastgoedfotografie. Daar krijg ik zoveel energie van!

Meer weten over interieurfotografie?
Dana behind the scenes

De juiste fotograaf voor jouw shoot 

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf om jouw bedrijf goed in beeld te brengen? Een fotograaf die met je meedenkt en met leuke ideeën komt? Dan heb jij je fotograaf gevonden!

De meeste foto’s die ik maak zijn voor bedrijven, zowel grote bedrijven als voor eenmanszaken. Bedrijfsfotografie ligt mij door mijn achtergrond erg goed, ik ben altijd zeer geïnteresseerd in het bedrijfsleven.

Met mijn camera in de hand kom ik toch steeds weer op plaatsen in een bedrijf die voor de klanten of gasten niet toegankelijk zijn, dus het voelt steeds als een stiekem ‘kijkje in de keuken’!

Lees verder

Boodschap van de foto 

Regelmatig fotografeer ik projecten voor aannemers en (binnenhuis)architecten, daarnaast staan er ook geregeld ondernemers en medewerkers van bedrijven voor mijn lens tijdens een zakelijke fotoshoot.

Van te voren bespreken we duidelijk waar je de foto’s voor nodig hebt en welke boodschap de foto’s moeten uitstralen. Het voordeel van een goede voorbereiding is dat het resultaat ook snel geleverd kan worden.

Tijdens de fotoshoot spring ik in op onverwachte situaties, bedenk ik ad hoc praktische oplossingen en zie mogelijkheden voor een foto die andere mensen niet zien. Dat geeft soms hele onverwachte, maar gave foto’s als resultaat!

Meer over bedrijfsfotografie
mobiel met visitekaartje en bloemen

Heb je interesse in een fotoshoot of heb je nog vragen?

Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-40168835 of stuur een e-mail naar dana@fotovandana.nl. Je mag ook gebruik maken van mijn contactformulier, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

CONTACTFORMULIER

Onlangs ben ik geïnterviewd door Professionalista, ben je benieuwd wat zij mij vroegen?