06-40168835
dana@fotovandana.nl

Over Dana

Voor foto's om trots op te zijn!

profielfoto Dana geel jasje

Fotocredits: Marije Dijkema

En dit ben ik…  Dana Schoenmaker (1975), getrouwd, twee kinderen, een enthousiaste fotograaf en ik woon in Hoorn. Mijn werkterrein is de provincie Noord-Holland, maar daarbuiten kom ik ook graag.

Van origine ben ik boekhoudster en heb ik jaren met veel plezier gewerkt bij een installatiebedrijf. In 2015 heb ik m’n vakdiploma gehaald aan de Fotovakschool in Amsterdam en heb ik besloten om verder te gaan in de fotografie. Heel wat anders dan cijfertjes, maar ik geniet er ontzettend van!

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor om je bedrijf goed in beeld te brengen? Een fotograaf die met je meedenkt en met leuke ideeën komt? Dan heb je je fotograaf gevonden! Ik fotografeer met name voor bedrijven, zowel grote bedrijven als voor een eenmansbedrijf. Door mijn achtergrond, ben ik altijd zeer geïnteresseerd in het bedrijfsleven, dus het voelt steeds aan als een kijkje in de ‘keuken’!

Ik fotografeer onder andere voor aannemers, architecten, bedrijven met personeel en ZZP’ers. De foto’s bewerk ik professioneel en pas ik aan, zodat ze geschikt zijn voor je website, social media of voor publicatie. Verschillende media vragen om verschillende bewerkingen, denk aan formaat en afmetingen. Van te voren bespreken we duidelijk waar je de foto’s voor nodig hebt en welke boodschap de foto’s moeten uitstralen. Het voordeel van een goede voorbereiding is dat het resultaat ook snel geleverd kan worden.

Daarnaast spring ik goed in op onverwachte situaties en bedenk ik ad-hoc praktische oplossingen. Ik zie mogelijkheden voor een foto die andere mensen niet zien.

Wil je ook weten wat voor persoon ik ben? Ik ben enthousiast, makkelijk in de omgang, geduldig en zorg ervoor dat mensen zich comfortabel voor de camera voelen. Daardoor komen ze goed en natuurlijk op de foto te staan.

Voor meer informatie, of wil je een afspraak maken, bel mij op: 06-40168835 of mail naar dana@fotovandana.nl, maar dit kan ook:

 

Neem contact op