06-40168835
dana@fotovandana.nl

Is de drone een bevlieging

Voor foto's om trots op te zijn!

Is de drone een bevlieging

woonwijk vanuit de lucht met kerk op achtergrond

Weergaven: 0

Is de drone een bevlieging?

Zijn de mogelijkheden van een drone voor vastgoedopnames een mooie toevoeging of een bevlieging? Dat is wat ik me al een tijd heb afgevraagd.

Als je als aannemer of architect een project hebt afgeleverd, wil je dit natuurlijk op de mooiste manier vastleggen, zodat je dit kan presenteren aan nieuwe klanten, op je website of op brochures. Maar ook zeker voor een makelaar is dronefotografie of een dronevideo een hele mooie manier om het aanbod goed in beeld te brengen.

Het perfecte plaatje

huisfotografie vanuit de lucht met havenAl jaren fotografeer ik vastgoedprojecten voor makelaars, architecten en aannemers. Ik kijk vanuit verschillende perspectieven hoe ik het project mooi in beeld kan brengen. Steeds zoek ik naar mogelijkheden om het perfecte plaatje te maken voor de opdrachtgever. Zo kwam er onlangs een aanvraag van een makelaar om een aantal hele mooie woningen in Medemblik (aan het water!) zowel vanaf de grond, als vanuit de lucht te laten fotograferen.

Werken met een drone specialist

Aangezien je niet ‘zo maar even’ begint met een drone, heb ik samengewerkt met een drone specialist. Hij zet de drone vaak in voor zijn opdrachtgevers om een 3D tekening te maken in een bestaande situatie. De foto’s die hij met zijn drone maakte, heb ik met dezelfde bewerking als de foto’s die ik vanaf de grond heb gemaakt, aangeleverd aan de makelaar. Samen met de dronevideo, heeft de makelaar een geweldige presentatie van zijn aanbod!dronespecialist

De voordelen van dronefotografie zijn:

  1. De foto trekt aandacht en wekt nieuwsgierigheid (dus goed voor de zichtbaarheid)
  2. Het geeft een hele goede indruk van de omgeving waarin het betreffende vastgoed staat
  3. Zorgt voor een complete en afwisselende reportage

De mogelijkheden van een drone is dus zeker geen bevlieging, maar breidt mogelijkheden uit en heeft een waardevolle toevoeging voor vastgoedopnames!

Meer informatie?

Ben je benieuwd of dronefotografie of -video ook voor jouw project mogelijk is en wat de kosten zijn? Neem dan gerust contact op via dana@fotovandana.nl.

 

huizen aan het water vanaf het water huis aan straat met mooi weer