06-40168835
dana@fotovandana.nl

Familiefotografie

Voor foto's om trots op te zijn!

Weergaven: 0

Wat is er leuker dan met het gezin of de hele familie naar buiten te gaan? Graag fotografeer ik families en gezinnen in het Dwaalpark in Hoorn, maar andere plekken zijn ook mogelijk! Foto’s buiten geven meer variatie en ontspannen foto’s; we lopen een stukje in het park en stoppen een aantal keer voor leuke foto’s. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Prijzen familiefotografie

Een fotosessie is niet alleen leuk en gezellig, maar ook heel waardevol voor nu én later. Daarbij is een foto natuurlijk ook een héél leuk cadeau voor de ouders of grootouders!
Uit de vele foto’s die tijdens de fotosessie worden gemaakt, maak ik een selectie die ik professioneel bewerk en voor jullie klaar zet op een persoonlijke fotosite.
Daarnaast is het ook mogelijk om de foto’s af te laten drukken op onder andere canvas, aluminium, acryl of op een houtblok. Meestal heb ik de demoset mee in de auto en kunnen jullie deze na de fotoshoot bekijken.

Wij

€ 135

2 personen

 • Buiten fotoshoot 1/2 tot max 1 uur
 • Persoonlijke galerij om foto’s te kiezen
 • 3 digitale foto’s op HR en LR kwaliteit
Afspraak maken
Familie

€ 250

max 8 personen, meerdere € 10 p.p. extra

 • Buiten fotoshoot 1 tot 2 uur
 • Persoonlijke galerij om foto’s te kiezen
 • 10 digitale foto’s op HR en LR kwaliteit
Afspraak maken

Contact

Vul hieronder de gegevens in en ik neem spoedig contact op om meer informatie te geven en / of een afspraak te plannen. In het vlak “wanneer” gaat het niet om de definitieve datum, maar om een indicatie; je kan ook de gewenste maand  en welke dag van de week de voorkeur heeft.  Dit kan zowel door de week, als in het weekend.

  Naam

  E-mailadres

  Adresgegevens

  Telefoonnummer

  Reden fotosessie

  Hoeveel personen gaan op de foto?

  Wanneer willen jullie op de foto?