06-40168835
dana@fotovandana.nl

Mini-fotoshoot met visagie

Voor foto's om trots op te zijn!

Nieuwe foto’s van jezelf nodig?

Mini-fotoshoot voor ondernemers

Heb je even een update nodig van je beeldbank, of wil je niet te lang voor de camera staan, maar toch leuke foto’s hebben?


Kom dan naar de fotoshootdagen in Het Werklokaal!

Het Werklokaal is een paar keer per jaar omgetoverd in een thema: in het weekend van  6/7 april is het thema “Summer & Sweets, in het weekend van 6/7 juli is het thema “Geometrie” en in het weekend van 9/10 november “Holidays” (kerstfotoshoot). Er zijn verschillende plekken waar we prachtige foto’s van jou kunnen maken! Maar we kunnen ook ‘gewone’ zakelijke foto’s maken, buiten het thema om! 


De fotoshoot op 6 april is inclusief visagie, op zondag 7 april is het exclusief visage, wil je geen visagie, kies in dat geval voor de zondag  via deze pagina .

De fotoshoot is tussen 10 en 13 uur, je kan bij het boeken een tijdslot kiezen. Zorg dat je 10 minuten van  te voren aanwezig bent, zodat je je volle 30 minuten kan benutten! Daarnaast is het op zaterdag 6 april inclusief een professionele touch-up (visagie) van circa 15 minuten om ervoor te zorgen dat je fris en stralend op de foto staat! 


De foto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken voor:
• Social media
• Website
• Visitekaartje
• Brochure
• Magazine


etc


Zo heb jij altijd een up-to-date beeldbank!

WAAR

Het Werklokaal
Lepelaar 6
1628 CZ HOORN

WAT KOST HET

€ 127,50 excl. BTW, te betalen bij reservering van tijdslot

WAT GA JE DOEN

Professionele touch-up (visagie) van 15 minuten voorafgaand aan de fotoshoot. Een fotoshoot van 30 minuten met ongeveer 2 verschillende achtergronden. 
1x kledingwissel is mogelijk. 

WAT KRIJG JE

Een fotoshoot van 30 minuten, met voorafgaand een touch-up van circa 15 minuten. Na de fotoshoot, ontvang je binnen 1 week een online fotogalerij waaruit je 3 foto’s kunt kiezen. Deze krijg je in zowel hoge als lage resolutie.

Wil je meer foto’s? Dat kan! Meerprijs € 20 per stuk.

Boek hier jouw mini-fotoshoot ->