06-40168835
dana@fotovandana.nl

Profielfoto’s medewerkers OUD

Voor foto's om trots op te zijn!

Jouw bedrijf wordt gevormd door mensen en producten en/of diensten. Zonder de mensen is er geen bedrijf en juist met de mensen geeft je een gezicht aan het bedrijf. Klanten willen graag zien met wie ze te maken hebben, voordat ze naar de afspraak gaan, of voordat ze telefonisch contact opnemen. Het geeft een persoonlijk gevoel en daarom is het van belang om de medewerkers op de foto te zetten!

Professionele uitstraling bedrijf

Het voordeel van profielfoto’s van medewerkers is dat je een eenduidige uitstraling hebt. Als je nu profielfoto’s hebt van een medewerker met z’n hond of een glas wijn op de foto, met een vakantieoord als achtergrond, of een afgeknipte foto met nog een arm van een ander persoon over de schouder van de medewerker… Afijn, je hebt er vast wel beeld bij gekregen..dan heb je in ieder geval geen eenduidige uitstraling. Een eenduidige uitstraling geeft rust en daarmee een professionele uitstraling. Dit geeft vertrouwen en een teamgevoel. Dus niet alleen goed voor je uitstraling naar buiten toe, maar ook zeker belangrijk voor de uitstraling naar binnen toe! profielfoto's op werkplek Peter Appel

Mogelijkheden

Ik heb een mobiele fotostudio, de foto’s kunnen dus op de bedrijfslocatie worden gemaakt. Er zijn diverse manieren om de medewerkers op de foto te zetten:

  • met een witte of andere egale kleur achtergrond (denk aan de kleuren van het bedrijf)
  • op een buitenlocatie, zoals voor het bedrijfspand, in een groene omgeving
  • in een binnenlocatie, gehuurd of in een eigen bedrijfspand. Denk aan een mooie gang in het pand, of in de mooie bedrijfskantine, maar ook op de eigen werkplek is een goede optie!

Het voordeel van een witte of andere egale kleur achtergrond is dat het een rustig geheel vormt, maar een informele foto zoals op een buitenlocatie, of op een plek in het bedrijfspand is wat dynamischer en als dat erg goed past binnen de bedrijfsuitstraling, dan is dat de juiste keuze!

veel medewerkers voor smoelenboek gemeente

 

De profielfoto’s kunnen gebruikt worden voor:

  • contactpagina van de website
  • ondertekening email
  • LinkedIn
  • intranet / smoelenboek

Het mooiste is natuurlijk als er met regelmaat nieuwe profielfoto’s worden gemaakt, zodat ook de nieuwe personeelsleden meteen dat teamgevoel hebben. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Een optie is dat er tijdens de fotoshoot een styliste aanwezig is, die ervoor zorgt dat de medewerkers goed in de make-up zitten en hun haren netjes hebben. Dat maakt het wel helemaal af!

Werkwijze

Ik kom graag eerst even langs om kennis te maken, het bedrijf te bekijken en samen te overleggen wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Daarna maak ik een offerte op maat en maken we een afspraak. Het is ook mogelijk om eerst telefonisch contact te hebben en een offerte te maken en daarna het bedrijfsbezoek met eventueel aansluitend de fotoshoot.

Indicatie kosten profielfotoshoot medewerkers

Ik reken een starttarief van € 175 en daarna € 35 per persoon met een minimum van 5 personen. Bij meerdere medewerkers worden de kosten per persoon lager, dit vermeld ik in de offerte. Daarnaast reken ik geen reiskosten tot 30 km vanuit Hoorn, daarna reken ik € 25 per half uur extra reistijd.

De foto’s kunnen direct door de medewerkers worden uitgekozen, of ik stuur binnen een week na de fotoshoot een selectie van alle foto’s en daaruit worden 1 à 2 foto’s per persoon uitgekozen. Deze foto’s worden in het juiste formaat door het bedrijf ontvangen.

 

 

Hier wil ik meer van weten!

 

profielfoto bij muur kleurig Profielfoto's pittig