06-40168835
dana@fotovandana.nl

Blog: Professionele foto’s echt onmisbaar op je website?

Voor foto's om trots op te zijn!

Weergaven: 0

De mensen worden klant om jouw product, maar ook om jou als persoon! En die willen ze graag van te voren even zien, dat maakt de stap om contact op te nemen namelijk gemakkelijker… en als je dan daadwerkelijk ‘live’ kennismaakt, hebben ze het idee dat ze je al kennen en gaat de kennismaking als vanzelf!

Dus zijn professionele foto’s echt onmisbaar op je website? Ja!!! Jij bent namelijk de ondernemer en dan zal je jezelf moeten laten zien. Zichtbaarheid noem je dat. Ze komen niet vanzelf naar je toe en je wilt toch laten zien wie je bent, wat je doet én dat je een expert en betrouwbaar bent.

 

Welke foto’s mogen niet ontbreken op je website?

  1. Op stip nummer 1: van jou en je medewerkers. Dus een profielfoto bij de contactpagina van je website. De mensen willen zien met wie ze te maken hebben en je weet wat ze over die eerste indruk zeggen 😉
  2. Van je product. Of je nou een interieurbouwer bent, een architect of een boekhouder.. hoe gaaf is het om foto’s te hebben van je eindproduct, om te laten zien wat je doet? Dat spreekt de mensen aan!
  3. Foto’s van je kantoorpand, zodat als je klanten ontvangt, ze dan al eens de buiten- en binnenkant hebben gezien op je website. Voordeel: ze voelen zich meteen op hun gemak als ze bij je op bezoek zijn
  4. Sfeerfoto’s: bijvoorbeeld van jou (en medewerkers) aan het werk, een close-up van je gereedschap etc.

 

Bedrijfsfotografie

Projectfotografie

Interieurfotografie

Beeldbank

eigen stockfoto koffie proosten schrijvenEr zijn genoeg mogelijkheden om je website op te pimpen met je eigen foto’s. Geen stockfoto’s, maar foto’s die laten zien wie jij bent en wat je doet. Persoonlijk en professioneel! Het leuke is ook dat je niet pontificaal op de foto hoeft, het gaat namelijk ook veel om sfeer- en detailfoto’s. Super handig ook om te gebruiken voor je social media.

 

Wil je dat ook, informeer dan naar de mogelijkheden en neem gerust contact met me op!

 

Yes! Hier wil ik meer van weten!