06-40168835
dana@fotovandana.nl

Projectfotografie

Voor foto's om trots op te zijn!

Mooie foto’s van je woningbouw- of utiliteitsbouwproject nodig? Altijd handig om te gebruiken voor je portfolio, op je website, voor presentatieboeken en je social media. Zo’n project neemt meestal  een hele periode van je bedrijf in beslag, je werkt er met veel mensen aan, je werkt nauw samen met andere bedrijven. Als het dan af is…. ben je trots dat je met z’n allen het project tot een goed resultaat hebt gebracht! Hoe gaaf is het om daar dan foto’s van te laten maken?

Blauwe luchten

Ik ga vanaf de maand mei vaak op pad om projecten te fotograferen, dan zijn de bladeren van de bomen weer mooi groen. Als ik de vrijheid heb, kies ik de dagen met blauwe luchten en mooie witte wolken-dagen om te gaan fotograferen, dan komt je project er extra mooi uit. Maar ik kan ook op afspraak komen fotograferen, ook wanneer het project nog niet af is.

Waarom ik gek ben op blauwe luchten met witte wolken en of ik jouw projecten ook kan fotograferen? Ik vertel het je graag tijdens een kennismakingsgesprek, waarbij ik meer van m’n werk laat zien. Hieronder alvast een voorproefje.

Contact

Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie via 06-40168835 of via dit contactformulier.

 

Hier wil ik meer van weten!