06-40168835
dana@fotovandana.nl

3 goede momenten om je project te laten fotograferen

Voor foto's om trots op te zijn!

3 goede momenten om je project te laten fotograferen

gevel bedrijfspand met blauwe lucht en witte wolken

Weergaven: 1

3 goede momenten om je project te laten fotograferen

 

bedrijfspand met gave gevelWanneer je als bouwbedrijf, architect of opdrachtgever een woonwijk of een gebouw bouwt, is het geweldig om daar goede foto’s van te hebben. Als aannemer of architect kan je deze foto’s toevoegen aan je portfolio en als eigenaar of gebruiker van het betreffende gebouw, kan je de foto’s gebruiken om te laten zien wat voor gaaf gebouw je hebt en waar je klanten jouw bedrijf kunnen vinden. Goed voor je website, social media, brochures en op Google Maps!

 

Maar wanneer laat je foto’s van je project maken?

Er zijn diverse opties:

  1. Je kan voor en na foto’s maken. In geval van een verbouwing is het gaaf om te laten zien hoe het eerst was en hoe het na de verbouwing is geworden. Dus er zijn 2 momenten waarop je de foto’s laat maken.
  2. Gedurende de bouwperiode. Op de belangrijke momenten kan je bouwfoto’s laten maken, zoals de eerste paal, het hoogste punt, etc. Ook leuk om dan de mensen die de bouw uitvoeren, aan het werk te fotograferen. Dit geeft een goed teamgevoel en wat dacht je hoe goed dit soort foto’s werken als je weer eens een vacature voor een vakman of vakvrouw te vullen hebt? Dan zet je natuurlijk deze foto’s in! (uiteraard wel met toestemming van de geportretteerde!)
  3. Nadat de bouw klaar is. Kies dan in het geval van een woonwijk niet het moment uit dat het net is opgeleverd, want dan is de omgeving nog kaal en heb je vaak verhuiswagens in de straten. Beter is om (minstens) een jaar te wachten, zodat iedereen gesetteld is en de beplanting is gegroeid en groen is. Ook voor een bedrijfspand is het goed om heel even te wachten, tot de omgeving weer netjes en begroeid is.

bedrijfspand met tulpenveld ervoor

Als kiest om je project na oplevering te laten fotograferen is het mooiste om dit in het voorjaar te laten doen. De bomen komen dan weer tot bloei, het is vaker mooi weer en met een mooie blauwe lucht komt jouw project pas echt goed in het licht te staan!

 

 

Wil je eens vrijblijvend kennis met mij maken en bespreken wat ik met mijn fotografie voor jullie bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op! Mailen kan naar dana@fotovandana.nl, of bellen naar 06-40168835.

 

Wil je weten wat de 3 belangrijke ingrediënten zijn voor een goede vastgoedfoto? Lees dan hier m’n blog waarin ik je meer vertel!

 

Kijk voor meer informatie over vastgoedfotografie op m’n website:

Meer informatie over vastgoedfotografie