06-40168835
dana@fotovandana.nl

Gave portretten medewerkers Praxis Ede-Apeldoorn

Voor foto's om trots op te zijn!

Gave portretten medewerkers Praxis Ede-Apeldoorn

Stoere Praxis vrouw met boormachine. Zaagsel komt naar beneden van het boren.
portretten zwart-wit foto met gele kleur op Praxis shirt. Jongleren met afplaktape

Praxis Apeldoorn-Ede

 

Gave portretten van medewerkers in zwart-wit om in de vergaderruimte op te hangen, dat was de opdracht..

Een paar maanden voor deze opdracht, had ik een ondernemersfotoshoot gedaan met Cécile van der Kolk van I.D. Binnenhuisarchitectuur en nu had ze een gave opdracht bij de Praxis in Ede om de vergaderruimte te stylen en waar foto’s van een aantal medewerkers op de wand mochten komen te hangen.

Voorbereiding

Het ging om 10 medewerkers en we namen 10 afdelingen van de Praxis. Per afdeling bedachten we een mooie, eenvoudige scene én een scene met effect! De redenen om twee scenes per afdeling te verzinnen was om het totaal overzicht niet té overweldigend te maken. Een afwisseling tussen foto’s met effect en mooie, rustige portretten zou volgens ons elkaar goed versterken. Daarbij was het uiteraard ook erg spannend of de van te voren bedachte effecten wel goed ‘uit de verf’ zou komen op de foto!  Wat was het kicken toen het uitpakte, zoals we het van te voren samen bedacht hadden!!

Verschillende afdelingen

We bedachten scenes voor onder anderen: gereedschap, verf, tuinartikelen, decoratie, bouwartikelen en de afdeling verlichting. Door een goede voorbereiding, konden we op de fotoshootdag lekker doorpakken! De medewerkers waren maar ongeveer een kwartier bezig en konden toen weer terug naar de werkvloer! De nabewerking nam nog de meeste tijd in beslag. Wil je zien hoe ik de foto voor de afdeling verlichting heb gemaakt, waarbij ik gebruik maakte van de lichtstrepen? Kijk dan naar de video onder deze pagina!

Is dit ook iets voor jouw bedrijf?

Zou je dit ook graag voor jouw bedrijf willen? Of wil je ‘gewone’ bedrijfsfoto’s, dat kan ook! Neem dan contact met mij op en maken een afspraak om kennis te maken en te brainstormen!

 

Dit is een korte video van ‘the making of’ van de foto met de lichtstrepen: