06-40168835
dana@fotovandana.nl

Projectfoto’s Ursem

Voor foto's om trots op te zijn!

Projectfoto’s Ursem

modulaire woning blauwe lucht

modulaire bouw vanaf galerij
Het was de hele week niet zo best weer, maar op vrijdag, de dag dat ik de projectfoto’s voor Ursem Modulaire Bouwsystemen zou maken, was het prachtig weer!

 

Het project is gelegen in Uithoorn, midden in een nieuwe woonwijk en het was zo goed als klaar. De week erop zouden de bewoners hun sleutels krijgen en er hun huis van maken. Samen met de projectleider liep ik door het hele project; diverse woningen doorgelopen, het trappenhuis, de schuren en niet te vergeten: het dak! “Waarom het dak?” hoor ik je denken. Ten eerste staan alle zonnecollectoren op het dak, dus het is een goede toevoeging van de foto’s om het dak op te gaan. Daarnaast krijg ik er gewoon altijd een kick van om op hoogte te staan. Tja, kan er ook niets aan doen. Ik vind het gaaf om de omgeving en het uitzicht te zien.zonnecollectoren op het dak met uitzicht op Amsterdam

 

Na ongeveer 2 uur het project van binnen, boven en van buiten gezien en gefotografeerd te hebben, heb ik de foto’s geselecteerd en verstuurd naar de klant. Voor LinkedIn heb ik een slideshow gemaakt van de foto’s.

 

 

Geef een reactie