06-40168835
dana@fotovandana.nl

Websitefotoshoot Bot mode

Voor foto's om trots op te zijn!

Websitefotoshoot Bot mode

Mannenafdeling in kledingzaak met werkbank

Laura van Bot mode uit Opmeer, nam contact met mij op voor een websitefotoshoot voor hun nieuwe website. Sterk in Media gaat hun nieuwe website maken en uiteraard horen daar ook nieuwe foto’s op! Ik werk veel samen met Sterk in Media en zo kwamen ze met mij in contact. Het voordeel van deze samenwerking is dat we vooraf overleg hebben over wat voor soort foto’s ze op de website willen en welke formaten ze nodig hebben. Als ik bijvoorbeeld alleen maar staande foto’s maak, terwijl ze aan de bovenkant van elke pagina van de website een panoramische foto nodig hebben, dan schiet het natuurlijk niet op! Daarnaast kan de klant bij het uitkiezen van de uiteindelijke foto’s ook de hulp inschakelen, dat scheelt keuzestress!

visagie pallet oogschaduw kleuren websitefotoshootZe wilden graag een volledige fotoshoot, dus mèt visagie! Ik werk samen met een aantal vast visagisten, dus dat was geen probleem. Op vrijdag 26 februari 2021 was het zover. Visagiste Denise Coobs was een uur eerder begonnen, zodat ik meteen met Ellen de eerste profielfoto’s in de winkel op de damesafdeling kon maken. De foto’s van de buitenkant van de winkel heb ik daarna gemaakt. Nadat Mir uit de visagie kwam, zijn we naar de mannenafdeling gegaan om daar profielfoto’s van haar te maken. Op de mannenafdeling staat een gave werkbank, dus terwijl Laura bijna klaar was bij de visagie, heb ik nog meer foto’s op de mannenafdeling gemaakt. Zo krijgt de klant een goede indruk van de winkel als ze op de website kijken! De profielfoto’s van Laura maakten we op de lingerie afdeling. Door te wisselen van de afdelingen voor de profielfoto’s, kan ik de winkel ook nog eens laten zien op m’n foto’s.

Voor de teamfoto’s, kozen we verschillende locaties van de winkel: bij de pashokjes, op de trap in de winkel en buiten voor het pand. Daarna was het lunchtijd! Na de lunch maakten we een aantal actiefoto’s: inpakken van de aankoop, het uitzoeken en adviseren van kleding, het overhandigen van de aankoop.

Het was een super leuke fotoshoot en een mooie winkel… daar kom ik zeker nog een keer terug, maar dan zonder m’n camera!

Wil jij ook een fotoshoot voor je website? Kijk dan naar de mogelijkheden voor een bedrijfsfotoshoot.

Dit zijn de foto’s geworden:

 

Geef een reactie