06-40168835
dana@fotovandana.nl

“Ons team” foto’s voor de Hoofdtrainer

Voor foto's om trots op te zijn!

“Ons team” foto’s voor de Hoofdtrainer

profielfoto's medewerkers bij muur kleurig

Weergaven: 0

De Hoofdtrainer had nieuwe profielfoto’s voor de ‘ons team’ pagina van hun website nodig! Ze geven trainingen op maat om gedragsveranderingen bij onder andere jongeren te bewerkstelligen. Ze werken met een groot team op meerdere plekken in Nederland en op hun website willen ze natuurlijk hun team voorstellen en een eenheid uitstralen.

 

Ik ging eerst even een keer bij ze langs om kennis te maken. Op die manier kon ik even zien en horen wat ze willen, hoe de bedrijfssfeer is (statisch of dynamisch) en om samen te bedenken op welke plek ik de profielfoto’s kon maken. Ze wilden foto’s met een niet statische uitstraling en dat het zowel de jongeren zou aanspreken, als representatief is voor instanties. We kozen voor een stenen muur, gewoon bij hun voor de deur! En daarbij gaf ik als tip om sprekenden kleuren te gebruiken in de kleding. Op de afgesproken dag, heb ik in een ochtend circa 20 portretfoto’s gemaakt. Ze kwamen volgens een vooraf gemaakt rooster, waardoor ze niet, of niet lang, hoefden te wachten voor de foto. Binnen 10 minuten had ik de profielfoto gemaakt en hebben we samen de favoriete foto uitgekozen, dus konden ze hun werkdag zo weer voortzetten! Een maand later kwam ik voor de profielfoto’s van degene die niet konden op de eerste dag. Nu hebben ze op hun website bij ‘ons team’ foto’s van elke medewerker van hun bedrijf, die een eenheid uitstraalt.

Wil je ook een profielfotoshoot voor je medewerkers? Je kan hier meer informatie vinden, of neem direct contact met mij op!

 

ons-team profielfoto bij muur kleurige kleding

 

 

 

 

Geef een reactie