06-40168835
dana@fotovandana.nl

5 tips hoe je ervoor zorgt dat JIJ goed op de foto staat

Voor foto's om trots op te zijn!

Loopfoto vrouw met blauw shirt in park met watertje links

De fotoshoot is geboekt, de uiterlijke dingen zijn geregeld; kleding en make-up tips heb je opgevolgd, maar nu nog het innerlijke gedeelte.. want hoe zorg je er nou voor dat JIJ goed op de foto staat?

 

  1. Zorg dat je relax en uitgerust bent, denk niet wat je allemaal nog moet doen, maar geniet van je moment voor de camera. Zie het als cadeautje voor jezelf, even een momentje me-time. De telefoon uit, het gaat tijdens de fotosessie echt alleen even om jou. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en dan straal je vanzelf en daar krijg je hele mooie foto’s van!
  2. Zorg dat je kleding en make-up de dag ervoor al klaar hebt liggen. Dit voorkomt dat je op het laatste moment erachter komt dat het in de was ligt, of dat je het nog moet strijken. Op deze manier heb je alles onder controle en heb je geen stress.
  3. Oefenen!! Neem even de tijd voor de spiegel, kijk hoe je mooi en ontspannen kijkt, wat een mooie stand is voor je gezicht.
  4. Zorg dat je met een rechte rug staat (schouders naar achteren, borst vooruit) en doe je kin iets naar beneden.
  5. Ben je bang voor je onderkin? Buig dan iets naar voren en doe je tong tegen je gehemelte. Voìla!

 

Buitenportret vrouw met halflang zwart haar, een bril op en fel blauw shirt staat op een boomstam

I.D. Binnenhuisarchitectuur

 

 

Met deze tips wordt jouw fotoshoot een knaller! En heb je nog steeds je twijfels of je het wel leuk vindt? Focus je op het resultaat! Na de fotoshoot heb je foto’s van en over jezelf die je met trots op je website kan zetten én kan gebruiken voor je social media!

Hier wil ik meer van weten !

Wat voor foto’s heb ik nodig?