06-40168835
dana@fotovandana.nl

Regelmatig profielfotoshoots van je medewerkers: de voordelen

Voor foto's om trots op te zijn!

Regelmatig profielfotoshoots van je medewerkers: de voordelen

Regelmatig profielfotoshoots van je medewerkers: de voordelen

Bij de meeste bedrijven vind je op hun website een sectie genaamd “Over ons team,” waar alle medewerkers worden voorgesteld met professionele profielfoto’s.

Super handig én belangrijk, want je wilt contact maken met je klant en de klant wil contact maken met jouw bedrijf! Het werkt en praat toch prettiger met ‘een gezicht’, in plaats van alleen een naam!

Klik hier voor meer informatie over profielfoto’s voor je team

Lees hier organisatietips profielfotoshoot voor je team

collage zakelijke foto's

Waar kan je de profielfoto nog meer voor gebruiken?

Daarnaast kun je deze profielfoto’s ook gebruiken in e-mailhandtekeningen, nieuwsbrieven, op LinkedIn en zelfs in WhatsApp. Het draagt bij aan een professionele uitstraling, eenduidigheid en een gevoel van teamspirit.

Regelmatig een fotoshoot inplannen

Maar waarom zou je regelmatig, bijvoorbeeld elk kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks, een profielfotoshoot moeten inplannen voor je medewerkers?

  1. Professioneel: Het biedt een consistente uitstraling en laat zien dat jouw bedrijf professioneel te werk gaat. Dit draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen bij klanten en partners, omdat het aantoont dat je bedrijf aandacht besteedt aan zowel personeel als kwaliteit.
  2. Persoonlijk: Klanten willen graag de mensen achter het bedrijf leren kennen. Door regelmatige fotoshoots zorg je ervoor dat vrijwel alle medewerkers op de foto staan. Dit maakt klanten meer geneigd om zaken te doen met een bedrijf waar ze een persoonlijke connectie mee voelen.
  3. Teamgeest: Een fotoshoot bevordert de teamgeest op de werkvloer. Het versterkt de verbondenheid tussen medewerkers, en medewerkers voelen zich daardoor gewaardeerd en belangrijk voor het team.
  4. Flexibiliteit en veelzijdigheid: Door een profielfotoshoot te combineren met een sfeerreportage, creëer je een actuele beeldbank met zowel formele portretten als actiefoto’s op de werkvloer. Deze beelden kunnen snel en flexibel worden ingezet voor bijvoorbeeld magazinepublicaties, presentaties, social media of vacatureadvertenties.

ondertekenen koopakte makelaarskantoorConclusie

Kortom, regelmatige fotoshoots van medewerkers dragen bij aan een professionele uitstraling, tonen de persoonlijkheid van je team, versterken de teamgeest en vergroten de flexibiliteit van je beschikbare beeldmateriaal.

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over profielfoto’s voor je team

Meer informatie?

Wil je eens sparren met mij wat de mogelijkheden zijn voor jullie bedrijf? Neem dan gerust contact met mij op! Per mail: dana@fotovandana.nl of bel me op 06-40168835

 

P.S. Als je meer wilt lezen over gerelateerde onderwerpen, klik dan op onderstaande buttons:

Blog: 3 soorten profielfoto’s Blog: bedrijfsfotografie